Поділитись:

На лучанку склали протокол за незаконне прокладання каналізації

Понеділок, 18 листопада 2019, 23:03
На лучанку склали протокол за незаконне прокладання каналізації

Несанкціоноване проведення земляних робіт по вул. Софії Ковалевської було виявлено інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста в ході виконання ним своїх посадових обов'язків під час обстеження ввіреної йому території.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти у Facebook.

Було встановлено, що на території загального користування (прилегла територія до приватного будинку) виконувались земляні роботи з прокладання водовідведення та каналізації без відповідного дозвільного документа (ордера).

За вказаним фактом на власницю приватного домоволодіння було складено адміністративний протокол відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка, власне, і визначить заходи покарання за це правопорушення.

Нагадуємо, що згідно з Правилами благоустрою міста Луцька для проведення будь-яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання безкоштовного ордеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів