Поділитись:

Епатажний мільйонер обдарував волинян грішми у популярному реаліті-шоу (відео)

Вівторок, 19 листопада 2019, 06:54

Відомі волиняни отримали гроші у подарунок від успішного бізнесмена Гаріка Корогодського

У новому сезоні реаліті-шоу «Багач-бідняк» на каналі lCTV знявся бізнесмен, письменник, меценат Гарік Корогодський.

За задумкою авторів проєкту, учасниками програми стали українські мільйонери. Власники величезних грошових капіталів вирішили перевірити себе на міцність та вміння виживати в екстремальних умовах, а також з особистого досвіду дізнатися, як до них будуть ставитися звичайні жителі.

Творці шоу захотіли переодягнути українських багатіїв у бідняків та безхатьків і помістити їх на вулиці міст. ЇХ метою було перевірити, чи зможуть звичайні перехожі виявити доброту і милосердя до неохайних і брудних незнайомців. 

Учасниками проєкту стали вісім мільйонерів, які звикли купатися в розкошах та вести богемний спосіб життя.За умовами шоу, вони на 2 дні залишалися без своїх грошей, автомобілів, гаджетів і охорони. Героям необхідно було знайти роботу і нічліг, роздобути їжу і не залишитися ні перед ким у боргу. В спілкуванні з людьми мільйонери не могли розкривати своїх справжніх імен і повинні були вигадувати історії про своє минуле.

Тож у новому випуску реаліті-шоу «Багач-бідняк» Гарік Корогодський проходив складне випробування, зйомки якого проходили у Луцьку.

Після успішного завершення "місії" меценат вирішив віддячити волинянам, з якими зустрівся, і які допомагали йому або ж вразили його під час зйомок.

Відомомому луцькому скульптору, творцю "Будинку химер" Миколі Голованю подарував 25 тисяч гривень, щоб продовжував свою справу. Фріцу з Німеччини, який в трейлері подорожував до дівчини в Київ і дав притулок Гаріку, теж подарував гроші. Людмилі Денисюк, директорці луцького зоопарку, де прибирав за ведмедями і годував тигра, Гарік дав 50 тисяч гривень на розвиток підприємства. Лучанину Володимиру Степановичу, який першим дав йому роботу, бізнесмен подарував два квитки на матч Ліверпуля, готель і переліт.

Довідково: 

Гаріка Корогодського вважають найепатажнішим бізнесменом України. За версією журналу “Forbes” він входить у сотню найбагатших людей світу. Статки багача наразі складають близько 68 мільйонів доларів. Основний бізнес – здача в оренду торгівельних приміщень приносить Корогодському та двом його партнерам 55 мільйонів доларів щороку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 лютого 2024
04 лютого 2024
19 січня 2024
18 січня 2024
30 грудня 2023
17 грудня 2023
21 жовтня 2023
18 жовтня 2023
14 серпня 2023
06 серпня 2023