Поділитись:

Бійці клубу "GARDA" отримали нові "кольорові" пояси

Вівторок, 19 листопада 2019, 08:44

Бразилець, всесвітній чемпіон, володар чорного поясу з бразильського джиу-джитсу, а також керівник та засновник міжнародної академії «A-Force Team» Андре Тім Монтейро відвідав Україну, щоб провести міжнародний майстер-клас та нагородити борців за здобутки, серед яких була і сімка з луцького клубу.

Відтак, головний тренер клубу «GARDA» Михайло Савчук став заслуженим власником «пурпурового» поясу (BJJ Purple Belt) і став першим спортсменом, який здобув такий пояс із бразильського джиу-джитсу на Волині, а клуб «GARDA» – першим клубом, який офіційно виховує спортсменів у цьому виді спорту й представляє область на змаганнях національного та міжнародного рівня . До слова, чотири роки тому він отримав «синій» пояс.

«Пурпуровий» пояс – це ознака сформованого джитсера. Він вказує на те, що людина знаходиться на серйозному етапі розвитку у цьому виді спорту. Це – точка незворотності, коли спортсмен уже свідово рухається вперед у своєму розвитку. Тут мова уже йде про здобутки у техніці та рівень боротьби», – пояснює Михайло Савчук.

Шість спортсменів клубу перейшли на новий рівень й отримали свої заслужені «сині» пояси (BJJ Blue Belts). Це Дмитро Ковальчук, Тимофій Москалець, Олександр Комзюк, Едуард Васильєв, Назар Цвіх та Олександр Гамбург.

«Я дуже радий, що ми виховали нову групу «синіх поясів». Для мене як для тренера – це хороший показник розвитку клубу бразильського джиу-джитсу в Луцьку і на Волині. Адже загалом у нас вже є 12 «синіх» поясів у клубі і, це говороить про його стабільний та високий рівень розвитку», – додав головний тренер клубу GARDA.

Відтепер борці матимуть право брати участь у сутичках на порядок вищионо рівня складності та більш майстерними суперниками.

Клуб GARDA висловлює вдячність своїм партнерам, без підтримки яких досягнення спортсменів не були б можливими. Це: Вікторія Шляхтич та Юлія Руковська (компанія WEST AUTO HUB), Олексій Шмігель, родина Маковських, Валентин Слуцький (ФГ «Агроком»). 

Довідково:

Андре Тім Монтейро має такі здобутки: золотий призер PAN American Games No Gi, срібний призер PAN American Games Gi, срібний призер BJJ Europe Open No Gi, чемпион NY OPEN, чемпион Maiamy Open, срібний призер Чемпионату США серед «чорних поясів» в Абсолютному дивізіоні. Також йому присвоїли третій Дан із бразильського джиу-джитсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів