Поділитись:

У Луцьку "вибухнула" котельня: загинули люди (фото)

Середа, 20 листопада 2019, 05:18

У Луцьку вибухнула котельня на вулиці Боженка, внаслідок вибуху загинули люди. Такою була легенда навчань екстрених та комунальних служб, що відбулися на підприємстві.

Про це пише Суспільне.

«Відбувся вибух, в результаті є загиблі і потерпілі, а також від постачання теплом відключена значна кількість багатоквартирних будинків. Комплекс цих всіх питань відпрацювали, щоб у випадку реальної події служби (аварійно-рятувальні, комунальні й інші) цивільного захисту Луцька знали як діяти, щоб у найкоротші терміни надати допомогу людям – тим, що постраждали і опинилися в квартирах без тепла», – розповів про мету навчання речник ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

За словами завідувача відділення екстреної медицини Луцька Олексія Фідоряченка, завданням працівників екстреної медицини під час навчань було посортувати потерпілих, надати медичну допомогу, за потребі доставити людей у лікувальний заклад. "Двоє потерпілих були загиблі, їм реанімація не проводилась. І ще двоє потерпілих – один був дуже "важким", його доставили в міську лікарню, а один потерпілий був "легким", він не потребував госпіталізації», – розповів деталі Олексій Фідоряченко.

Як повідомив Володимир Нестеров, найменші недоліки чи побажання для служб, які були задіяні на навчанні, будуть враховані, щоб у випадку реальних подій ці служби могли співпрацювати ефективніше. На навчаннях були задіяні пожежно-рятувальна та газова служби, служба енергетики, комунальні служби Луцька, а також поліція та Служба медицини катастроф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів