Поділитись:

George's Club: "Чутки про начебто отруєння в закладі наразі не мають підтвердження"

Середа, 20 листопада 2019, 18:25
George's Club:

У George’s Club прокоментували чутки із начебто отруєнням гостей закладу.

Відповідний коментар опублікували у мережі Facebook.

Подаємо текст допису без змін:

«Друзі, ми не можемо стояти осторонь і мусимо прокоментувати ситуацію, що склалася навколо нашого закладу. Сьогодні містом ширяться чутки про отруєння в George`s Club, які наразі не мають жодного підтвердження. То ж ми вважаємо найбільш коректним поділитися із вами тим, що сталося в стінах улюбленого закладу.

18 листопада George’s Club було перевірено представниками управління Держпродспоживслужби та санітарно-епідемологічної служби міста Луцька. Приводом для візиту стала інформація про госпіталізацію чотирьох осіб до інфекційної лікарні.

Зі слів постраждалих, 16 листопада вони відпочивали у різних закладах, а о 22:00 прийшли в George`s Club. Гості перебували в залі для гри в боулінг до 01:00. Протягом вечора компанія з 22 молодих людей смакували вином, піцою й салатами, грали в боулінг.

18 листопада George’s Club відвідали представники обох служб для перевірки закладу. Протягом кількох годин кваліфіковані працівники брали продукти, змиви на дослідження згідно вимог діючого законодавства. Також працівники закладу, що мають відношення до приготування їжі, були направлені на аналізи до лікарні.

Держпродспоживслужба не надавала рекомендацій закрити заклад, тому George’s Club працює у звичному режимі. Найближчими днями ми отримаємо результати аналізів та опублікуємо правдиву інформацію. Наразі жодних звернень з боку жінки та дитини, а також 10 осіб про які пишуть місцеві ЗМІ, до закладу не було.

Ми чекаємо на результати аналізів та обов’язково повідомимо вас про результат».

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів