Поділитись:

У «Mandarin Family Club» знають, як зробити, щоб іноземну знали ви і ваші діти*

Четвер, 21 листопада 2019, 15:50
У «Mandarin Family Club» знають, як зробити, щоб іноземну знали ви і ваші діти*

Якщо ви вивчаєте чи, принаймні, задумуєтесь над тим, аби почати опановувати її величність Англійську, то, очевидно, вже переконалися у її необхідності.

У наш час все більше й більше людей розуміють, що знання саме цієї іноземної мови – це не данина моді, не просто можливість бути «в тренді», це – розвиток, перспективи і, безумовно, успішне та, що не менш важливо, щасливе майбутнє.

У «Mandarin Family Club» знають, як зробити, щоб іноземну знали ви і ваші діти*

Звісно, зважаючи на свій життєвий досвід, опираючись на численні беззаперечні факти щодо плюсів знання мови, нам, дорослим, легше зрозуміти, що вивчення англійської розкриває перед людиною нові можливості та сприяє особистісному вдосконаленню. Проте як донести дитині, що іноземна мова – важлива складова успішного та яскравого майбутнього? Англійська для підростаючого покоління – це не звичайні шаблонні заняття. Пригадайте: чи хотіли ви, будучи активною, життєрадісною дитиною, сидіти на нудному уроці, коли на вулиці грають в ігри однолітки, по телевізору саме сьогодні розпочинається улюблений фільм і ви взагалі можете знайти собі більш захопливе заняття? Звичайно ж, що ні.

У «Mandarin Family Club» знають, як зробити, щоб іноземну знали ви і ваші діти*

«Але не поспішайте з висновками, у нас є рішення – школа іноземних мов «MANDARIN family club». Наші заняття проходять креативно, цікаво та завжди результативно. Ми знаємо, як знайти підхід до кожної дитини та дорослого. Наша школа – це унікальна можливість для дітей відчути ще більшу підтримку з боку батьків чи навіть дідуся з бабусею. Повертатись з заняття разом, обговорювати, що нового дізнався сьогодні, та ділитись отриманим досвідом з
рідними людьми, які щиро радіють твоєму успіху, – погодьтеся, що може бути краще? І все це реально разом із нами, адже ми – сімейна школа», – зазначають у «MANDARIN family club».

Що вам пропонують?

  • Цікаві та неординарні заняття. Традиційні уроки не принесуть такого ж результату – перевірено. Зробіть вибір на користь захопливих розвивальних занять саме у нашій школі і ви неодмінно будете задоволені стрімким ростом своїх знань у найкоротші терміни.
  • Можливість спілкування з носіями мови. Уроки в нашій школі часто проводять гості з Британії, Англії. Спілкування англійською мовою з іноземцями – це чудова практика, безцінний досвід, який назавжди допоможе позбутись страху розпочати діалог з іноземцем, допоможе не розгубитись у середовищі носіїв мови.
  • Зручний графік занять. Для кожного, хто розпочинає навчання у нас, ми підбираємо максимально зручний час для занять. Побажання студентів школи завжди сприймаються позитивно, враховуються та сприяють ще більш комфортному навчанню.
  • Різні форми навчання. Навчання дорослих та дітей може відбуватися як стаціонарно, так і онлайн. Можливість обрати оптимальний варіант для себе: заняття у мінігрупі (3-8 студентів) або ж індивідуальні заняття.

У «Mandarin Family Club» знають, як зробити, щоб іноземну знали ви і ваші діти*

У вартість абонемента входить:

  • заняття у школі, згідно з графіком;
  • робота з викладачем у месенджерах (подкасти, корисні посилання, вправи, спілкування);
  • доступ до платних платформ (англійська мова);
  • участь у груповому чаті та чатах мовної школи;
  • участь у мовних клубах.

З «MANDARIN family club» ви отримуєте щоденне повне занурення у мовне середовище і якісні знання! Ви ще маєте сумніви?

Шукайте нас у соцмережах:

  • Facebook: MandarinLanguageCentre
  • Instagram: Mandarin_language_centre
  • Дізнайтеся детальну інформаці за телефоном: 068714565
Надрукувати
мітки:
коментарів