Поділитись:

Луцький завод поставить до Одеси п'ять тролейбусів

Вівторок, 14 червня 2016, 08:47

Луцький автоскладальний завод №1 компанії "Богдан Моторс" завершує збірку партії тролейбусів для Одеси.

Транспорт матиме червоно-біле забарвлення і буде оснащений кондиціонерами, відеоспостереженням та доступом в інтернет за Wi-Fi. Загальна сума угоди склала 25,660 млн гривень, – повідомляє AUTO-Consulting.

Поставка 5-ти тролейбусів "Богдан Т701.17" в Одесу очікується вже в цьому місяці.

Нагадаємо, що в одеському тендері "Богдан Моторс" виграла у львівського підприємства СП "Електронтранс". Участь в тендері брало і ТОВ "Науково-технічне підприємство СТГ Інженеринг" (афеліровано з підприємством "Львівські автобусні заводи").

На Луцькому підприємстві ДП АСЗ №1 "Богдан Моторс" вміють швидко виконувати замовлення. Так електроавтобуса Богдан А701.00 для Польщі тут з нуля випустили за 2 місяці. Як згадує директор заводу Микола Джула: "За умовами контракту, електробус нам потрібно було випустити за 2 місяці, а переговори тривали майже півроку. Коли ми передавали електробус, я тоді нашим партнерам сказав: "Ми довше торгувалися, ніж робили машину".

Всього за 2015 рік у Луцьку випустили 144 одиниці транспорту, з яких 87 одиниць – це тролейбуси. Завод ДП АСЗ №1 "Богдан Моторс", крім України, також постачав свою продукцію в Польщу.

Надрукувати
мітки:
коментарів