Поділитись:

У Ковелі з ветклініки поцупили скриньку з благодійними коштами

Неділя, 24 листопада 2019, 05:43

У Ковелі невідомі викрали скриньку з благодійними пожертвами для тварин. Скринька з коштами знаходилася в Ковельській державній ветеринарній клініці.

Про це повідомили на сторінці волонтерського об’єднання «Kovel Animals» у Facebook.

"Поки одні допомагають з останніх сил, інші... інші займаються крадіжками, та не нехтують навіть коштами, що є благодійною допомогою тваринкам нашого міста. Отож Ковель, вул.Грушевського 71, державна ветеринарна клініка, та якийсь «добродій», з відсутністю навіть натяку на сумління, що поцупив скриньку з коштами... Шкода, адже сума у розмірі близько 2000 грн, мала йти на операцію травмованому песику, що наразі не може самостійно пересуватись, проте має усі шанси на одужання...", – йдеться у дописі.

Волонтери також заявили про намір звернутися до правоохоронних органів.

"Отож шанси, звісно, мізерні, але, можливо, 21.11, вул. Грушевського, близько обідної пори вам зустрічався дивакуватий молодик з скринькою (як на фото), та ви знаєте цю особу, просимо повідомити нам. Звісно, кошти ми навряд чи повернемо, та хоча б провадження з правоохоронними органами відкриємо.
Ну, а усім бажаючим допомогти, нагадуємо номер карти ГО "Kovel Animals” у банку Приват  5169 3305 1625 8214", – йдеться на сторінці об'єднання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів