Поділитись:

Недитячий розіграш: під Києвом копи ввели план "Перехоплення" через ігри школярів

Неділя, 24 листопада 2019, 04:10

Фото ілюстративне

У Київській області дитячі ігри закінчилися викликом поліцейських і введенням плану "Перехоплення". Так, троє неповнолітніх жителів міста Буча грали на вулиці в "поліцейського і злочинця". Один з хлопців під час гри голосно покликав на допомогу. Реакція не змусила себе довго чекати – на крики відреагували дорослі і викликали копів, – пише Comments.ua.

Як розповіли в обласному главку поліції, вже через кілька хвилин на місце передбачуваної події прибула група реагування та по тривозі був піднятий особовий склад Ірпінського відділення поліції. Щоб знайти "злочинців", в місті ввели план "Перехоплення".

"На місці події співробітники поліції з'ясували, що це були просто дитячі пустощі. Троє хлопчаків сховалися від поліцейських, які прибули на місце події, тому що боялися відповідальності. Потім вони навперебій розповідали "справжнім" працівникам поліції, що граючи на вулиці в "поліцейського і злочинця", один з них голосно кликав "на допомогу". Працівники поліції провели з ними бесіду. Хлопці пообіцяли більше так не грати і не лякати людей", – повідомили в пресслужбі Національної поліції в Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47