Поділитись:

На Волині половину витягів про грошову оцінку землі видали онлайн

Вівторок, 26 листопада 2019, 16:56
На Волині половину витягів про грошову оцінку землі видали онлайн

Упродовж 2019 року спеціалісти Головного управління Держгеокадастру у Волинській області за заявами громадян та юридичних осіб надали 23286 витягів із загальнонаціональної
(всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення.

Найбільше документів – щодо наділів у Рожищенському (5374), Горохівському (2753) та Ківерцівському (2502) районах Волинської області, – інформують у пресслужбі управління Держгеокадастру. 

Майже 50 % таких витягів громадяни отримали за посередництвом онлайн-сервісів. Так, 10 073 документів видано онлайн, а 13 213 – у ЦНАПах області.

Довідково:

З 1 січня 2019 року набула чинності загальнонаціональна нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення. Дані цієї оцінки внесені до Державного земельного кадастру. Ці відомості з Державного земельного кадастру використовуються у всіх випадках, де потрібна інформація про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів. Отримати витяг про нормативну грошову оцінку можна звернувшись у ЦНАП або онлайн за посередництвом Публічної кадастрової карти.

Надрукувати
мітки:
коментарів