Поділитись:

Головою громради при ДПС на Волині став Петро Пилипюк

Вівторок, 26 листопада 2019, 16:03
Головою громради при ДПС на Волині став Петро Пилипюк

Склад консультативно-дорадчого органу, утвореного для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної, регіональної політики, зокрема у сфері оподаткування, затвердили.

Засідання установчих зборів відбулося 25 листопада. До складу громради увійшли 26 представників громадських інституцій Волині, – інформує пресслужба ГУ ДПС у Волинській області. 

Відтепер громадський моніторинг за діяльністю Головного управління ДПС у Волинській області та пропозиції, висновки, аналітичні матеріали з питань формування та реалізації податкової політики здійснюватимуть та надаватимуть громадські активісти, експерти і представники медіасередовища. Окрім того, вже традиційно у консультативно-дорадчому органі працюватимуть представники профспілок, організацій роботодавців та благодійних фондів Волині.

Незмінний упродовж десятиріччя голова консультативно-дорадчих органів при територіальних органах податкової служби Володимир Цибульський побажав представникам громадськості, котрі сформували новий склад громадської ради, такої ж конструктивної та результативної роботи, як і в попередні роки.

«Ми завжди мали можливість дискутувати щодо доцільності рішень у митній та податковій сфері, реально впливали на кадрові питання та пропонували свої шляхи вирішення проблем платників податків, які податкова враховувала у своїй роботі. Варто відзначити, що діалог громадськості та податківців був досить ефективним», – наголосив Володимир Цибульський.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк від імені колективу волинських податківців подякував голові Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців за його особистий внесок у налагодженні діалогу громадських інституцій з податковими органами та за підвищення якості підготовки рішень з
важливих питань сфери оподаткування, а також за популяризацію високої податкової культури в суспільстві.

«Ваша особиста активна громадянська позиція є прикладом для наслідування. Завдяки громадськості ми завжди мали можливість донести до широкого кола особливості державної політики у сфері оподаткування. Сподіваємося, що саме нова Громадська рада допоможе нам удосконалювати відповідно до суспільних запитів нашу роботу. Як усі розуміють, нова податкова – це насамперед сервісна служба, орієнтована на якісні електронні послуги для громадян та бізнесу», – звернувся до учасників засідання Сергій Кондратюк.

Одразу після установчих зборів члени громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області зорганізувалися на перше засідання.

Одноголосно головою громради при Головному управлінні ДПС у Волинській області обрано голову правління Благодійного фонду «Волинь-2014» Петра Пилипюка. Потому члени Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області одноголосно підтримали пропозицію Петра Пилипюка щодо кандидатури Василя Дутка, голови ради ТВ АППУ в області, на посаду заступника голови Громадської ради.

«Ми всі розуміємо, що на нас чекає важлива і відповідальна робота. Ми очікуємо від податкової покращення умов для роботи представників підприємництва реального сектору та врахування позиції громадськості щодо удосконалення процесу обслуговування платників податків. Надзвичайно конструктивна робота новоствореної громадської ради сьогодні дає підстави для ефективного діалогу з фахівцями ДПС в подальшому», – підкреслив голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області Петро Пилипюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів