Поділитись:

У будинку на Шевченка в Луцьку з газових плит полилася вода

Вівторок, 26 листопада 2019, 17:15
У будинку на Шевченка в Луцьку з газових плит полилася вода

фото ілюстративне 

З газових плит мешканців будинку № 88, що на вул. Шевченка в м. Луцьку, полилася вода.

Про ситуацію аварійно-диспетчерську службу АТ “Волиньгаз” повідомили 20 листопада, – інформує пресслужба підприємства. 

З’ясувалося, що в газову систему вода потрапила через газову колонку, яку приєднував один із мешканців цього будинку. Він, порушуючи вимоги Правил безпеки систем газопостачання, самовільно вирішив замінити та полагодити газову колонку. Встановлюючи її з порушеннями, приєднав газові та водяні шланги. 

Вода, своєю чергою, потрапила до газового обладнання в квартирах інших мешканців цього будинку. А це стало причиною того, що в газових котлах та колонках вода вивела з ладу датчики, а ті, відповідно, замкнули електронні плати. Подальше користування газовими приладами було заборонене, їх потрібно ремонтувати. Такі дії одного мешканця створили побутові незручності та фінансові витрати сусідам. Сума штрафу залежатиме від завданих збитків підприємству та мешканцям 77 квартир цього будинку.

22 листопада відновили газопостачання до будинку в квартири всіх мешканців, окрім порушника.

Щоб запобігти наслідкам, які можуть спричинити шкоду не тільки майну, а й здоров’ю споживачів газу, АТ "Волиньгаз" просить волинян самовільно не втручатись до газової системи, а викликати спеціалістів товариства. 

Телефонуйте за контактним номером телефону: (0332) 77-69-60 або за номером 104.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів