Поділитись:

Чому наркотики – зло? Волинським ліцеїстам розказали про життя без залежностей (фото)

Вівторок, 26 листопада 2019, 20:10

У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні  відбулося ток-шоу «Ми здорові, бо ми – свідомі», яке покликане розповісти молоді про шкоду наркотиків, тютюну та алкоголю.

Так, команда Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, познайомилася із більше як сотнею ліцеїстів, які прийшли на корисний захід 26 листопада.

Традиційно у формі ігор, діалогів, дискусій та перегляду уривку фільму ліцеїсти дійшли висновку, що залежності не приносять користь людському організму та не покращують життя.

Психолог, соціальний педагог навчального закладу Оксана Анатоліївна зауважила, що у ліцеї розмовляють про шкоду наркотиків та інших речовин, однак формат «СВІДОМИХ» дозволяє учням по-іншому глянути на проблему.

«Я думаю, що такі зустрічі є повчальними, ліцеїстям точно щось запам’ятається. Взагалі світ іде до того, що наша молодь якась «немодна», якщо не палить чи не купує собі електронних цигарок. Але це неправильно. Частіше би такі зустрічі проводилися навіть серед дорослих – на батьківських зборах. Я дуже рада зустрічі, рада що у нас є Громадянський Рух «СВІДОМІ». Чекаємо наступних зустрічей», – зауважила Оксана Анатоліївна.

Своєю чергою координаторка соціальної програми, у рамках якої відбуваються ток-шоу, Христина Назар звернулася до ліцеїстів із закликом дбати про своє здоров’я, розвиватися та розвивати місто і країну загалом.

«Сьогодні у нас була повна зала ліцеїстів – більше ста десятикласників. Ми не можемо охопити всю аудиторію, тому такі ток-шоу відбудуться в цьому ліцеї ще кілька разів. Наша команда відвідує навчальні заклади, щоб розповісти про шкоду залежностей, про те, що є вибір і здоров’я у молоді має бути на першому місці», – розповіла Христина Назар.

Нагадаємо, що програма від громадської організації реалізовується у всіх школах міста.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
30 грудня 2023
16 грудня 2023
16:08
06 грудня 2023
19 жовтня 2023
18 вересня 2023
17:18
12 вересня 2023
09 серпня 2023
25 липня 2023