Поділитись:

Луцький завод запустив у серію нові шкільні автобуси

Вівторок, 14 червня 2016, 21:25
Луцький завод запустив у серію  нові шкільні автобуси

Українська автомобілебудівна корпорація "Богдан" на Луцькому автомобільному заводі ДП АСЗ № 1 ПАТ АК "Богдан Моторс" запустила в серійне виробництво шкільні автобуси, попередня вартість яких становить 1,5 мільйона гривень.

До кінця 2016 року вони планують виготовити близько 100 автобусів з екологічною нормою Євро-5 на агрегатах AshokLeyland для перевезення школярів, – пише ЛігаБізнесІнфо.

Нагадаємо: корпорація Богдан виробляє шкільні автобуси більше 10 років. "Шкільний автобус" Богдан А22412 виготовляється з агрегатів AshokLeyland.
Він передбачений для перевезення 29 або 31 школяра (залежно від комплектації).

Довідка:

Із відкриттям автомобільного заводу в 2008 році в Черкасах виробництво автобусів і тролейбусів "Богдан" перенесли до Луцька. Черкаський майданчик передбачений для виробництва легкових автомобілів.

Підприємство ДП Автоскладальний завод № 1 ПАТ АК "Богдан Моторс" – ключове підприємство, яке входить до складу корпорації "Богдан". На підприємстві виготовляють автобуси малого, середнього, великого і надвеликого класів та тролейбуси різних модифікацій. Виробничі потужності заводу до 2020 року планують збільшити з 2,2 тис. одиниць до 6 тис. автобусів і тролейбусів на рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів