Поділитись:

Моніка запрошує в гості: у «Промені» відтворили кімнату з фільму «Друзі»*

Четвер, 28 листопада 2019, 18:14

Маленькі компанії також хочуть святкувати новорічний корпоратив. І далеко не завжди найкомфортнішим є ресторан із гучною музикою. Заховатися і святкувати в колі колег, обговорити результати року, що минає, і не ділити ні з ким простір можна у квартирі Моніки.

Хто така Моніка? Хіба ви не дивилися знаменитий серіал «Friends»? Він надзвичайно популярний вже більше 25 років. На честь цієї дати на фудкорті Grand Central Food Terminal відкрили справжню мінікопію квартири з цього ситкому.

Квартира Моніки – творіння Ring Cafe, тож у ній ви можете смакувати стравами улюбленої мережі. Різноманітне меню закладу, величезна коктейльна карта та атмосфера кімнати зроблять свою справу. Цей корпоратив точно запам’ятається на весь наступний рік.

А ще тут можна дивитися серіал «Friends» в оригіналі, увімкнути власну музичну підбірку або ж навіть транслювати річні звіти на екрані телевізора. Це місце зручне для будь-якого формату святкування. А головне – нікого, окрім вас, навколо. Закрита вечірка тільки для вузького кола людей.

Щоб забронювати, телефонуйте за номером: 097 358 77 33.

Або ж приходьте в Ring Cafe щодня з 11 до 23:00 на 4 поверх РЦ «Промінь» і запитуйте в адміністратора..

Надрукувати
мітки:
коментарів