Поділитись:

Через ГРВІ на Волині припинили навчання у двох закладах освіти

Четвер, 28 листопада 2019, 17:38

На Волині через поширення грипу та ГРВІ припинили навчання у двох закладах освіти.

Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Сьогодні на Волині рівень захворюваності на грип та ГРВІ відповідає середньому показнику для відповідної пори року. На жодній адміністративній території області епідемічні рівні не перевищено.

Традиційно з настанням холодів, збільшенням вологості повітря кількість захворілих поступово зростає. За минулий тиждень захворіли понад 5 тис. осіб, що на 8,6 % більше ніж за попередній тиждень. Із них 3,5 тис. – це  діти до 17 років (70 %). Зростання захворюваності  спричинено збільшенням хворих у всіх вікових групах, але найбільше зросла захворюваність серед дітей у віковій групі 0-4 роки (на 6,3 %) та у віковій групі 5-14 років (на 22,5%).

Наразі припинили навчання в 2 закладах освіти: це дошкільний заклад с. Видерта Камінь-Каширського району та  ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Овлочин Турійського району, де через хворобу на ГРВІ відсутні понад 25 % дітей.

Упродовж тижня зареєстрували 86 осіб, які потребували стаціонарного лікування з приводу ускладненого перебігу хвороби, що становить 1,7 % від загальної кількості хворих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів