Поділитись:

Чому влітку 2020 року варто летіти до Туреччини: ТОП-5 причин*

П'ятниця, 29 листопада 2019, 16:24

Плануючи літній відпочинок, ми мріємо про канікули в райському місці. Щоб був ідеальний пляж, комфортний готель з доглянутою територією, можливості для шопінгу та екскурсії... А ще — аби не було занадто спекотно, не зарядили дощі, і летіти щоб не довго. Ви здивуєтеся, але всім цим критеріям на 100 % відповідають курорти Туреччини. Якщо ж скористатися акцією на раннє бронювання турів, ідеальний відпочинок вийде й досить бюджетним. 

Умови раннього бронювання від туроператора Coral Travel діють ще з 1 листопада для турів на дати з 1 квітня по 31 жовтня 2020 року. Варто скористатися можливістю та придбати путівки на одну чи декілька поїздок. До Туреччини краще відправитися на початку літа або навіть наприкінці травня. У цей час природа розкішно квітне, море вже тепле, а сонячне тепло ласкаве та ніжне — ідеально для відпочинку з дітьми! Також, окрім Туреччини, умови раннього бронювання за найкращими цінами поширюються на тури до таких країн як Іспанія, Греція, Єгипет. До пакетних турів увійшла вартість на переліт, трансфер, проживання в обраному готелі, харчування (також на встановлених умовах), страхування.

Обрати варіанти можна на сайті www.coraltravel.ua/main/turkey. Забронювавши путівки заздалегідь, ви гарантовано отримаєте вигідні ціни, можливість обрати номери у найкращих готелях за помірні гроші, зручні умови оплати бронювання. А якщо у вас ще лишилися сумніви щодо Туреччини, то вам слід знати, що:

  1. У країні дуже комфортний середземноморський клімат. Завдяки йому пляжний сезон починається у травні та триває до початку листопада.
  2. Чудові пляжі, багато з яких позначені блакитними прапорами.
  3. Летіти до Анталії з України не більше двох годин, рейси зручні по часу.
  4. Величезна кількість готелів на будь-який смак та фінансові можливості. Від скромних міських «трьох зірочок» до розкішних величезних резортів.
  5. Тут розуміються на різноманітних задоволеннях: від смачної кухні, спа, ресторанів та клубів і до екстремальних видів спорту.

Саме час спланувати мандрівку своєї мрії до Туреччини! Красиві готелі Анталії, Аланії, Кемеру, Белеку, Сіде та інших курортів завжди раді бачити гостей з України. Особливу увагу тут приділяють найменшим туристам — діткам, бо турки їх просто обожнюють. Гарного відпочинку у гостинній Туреччині!

Надрукувати
мітки:
коментарів