Поділитись:

До кінця 2019 року у волинських тергромадах з’являться "шерифи"

П'ятниця, 29 листопада 2019, 16:45
До кінця 2019 року у волинських тергромадах з’являться

фото ілюстративне 

На Волині до кінця року поліцейські офіцери громад заступлять на службу в ОТГ.

Про це інформує поліція Волині. 

Про це повідомила заступник керівника поліції області Наталія Пасічник під час робочої поїздки до Львівського державного університету внутрішніх справ, де 30 волинських поліцейських проходять спецпідготовку в межах пілотного проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Наталія Пасічник разом із заступником начальника ГУНП в області Сергієм Козаком ознайомилися з ходом підготовки поліцейських до роботи в об’єднаних територіальних громадах та умовами їх проживання.  

«Відбір проводили в три етапи. Він передбачав профільне тестування, індивідуальні співбесіди та дослідження на поліграфі. У конкурсі на службу в об’єднаних територіальних громадах взяло участь 90 претендентів. До кінця року завершиться спецпідготовка й 30 поліцейських офіцерів громад заступлять на службу в ОТГ», – зазначила Наталія Пасічник.

Разом з волинськими правоохоронцями навчання проходять поліцейські із Рівненської та Хмельницької областей, де також втілюється проект «Поліцейський офіцер громади». Понад два місяці майбутні офіцери громад вивчають спеціальний підготовчий курс, розроблений українськими та міжнародними експертами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024