Поділитись:

У Дніпрі злодій заліз у квартиру й помер з переляку, побачивши господаря

Субота, 30 листопада 2019, 03:53

В Дніпрі в четвер, 28 листопада, чоловік проліз в чужу квартиру на вулиці Макарова і наткнувся на здивованого господаря. Той же схопив грабіжника-невдаху та утримував його до приїзду поліції, однак раптово злодій втратив свідомість та помер.

Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, господар квартири знаходився вдома, коли почув кроки. Вийшовши в коридор, він побачив переляканого чоловіка, який явно не очікував такого повороту подій. Він всіляко намагався розрядити обстановку і запевняв, що нічого не вкрав, але господар наполягав на тому, щоб той дочекався приїзду поліції. Зловмисник же почав чинити опір, через що чоловікові довелося затримати його силою. Через деякий час той раптово втратив свідомість. Пізніше – помер.

Як і господар квартири, так і медики, які приїхали пізніше, намагалися відкачати чоловіка, але безуспішно. Через кілька хвилин лікарі швидкої допомоги вже констатували смерть. Можливо, йому стало погано через переляк, однак точна причина смерті невідома, наразі це з'ясовують правоохоронці. За неофіційною інформацією, коли господар квартири утримував зловмисника, то сильно натиснув йому на груди, через що чоловік помер від так званого "синдрому тривалого здавлення". Проте цей факт не підтверджено. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група і судмедексперт – всі деталі і обставини інциденту з'ясовуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів