Поділитись:

Чиновниця Житомирської ОДА "віджала" туалет у колег

Субота, 30 листопада 2019, 05:30
Чиновниця Житомирської ОДА «віджала» туалет у колег

Чиновниця Житомирської ОДА "віджала" кабінку туалету в інших працівників, поставивши на ній замок.

Про це повідомили "Першому житомирському" одразу декілька працівників департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, надавши в підтвердження фото.

Люди скаржаться на директорку департаменту Інну Хоменко, яка "віджала" у них одну кабінку вбиральні. За їх словами, чиновниця поставила замок в туалеті, щоб користуватися окремою кабінкою, натомість із сусідньої розпорядилася зняти клямку.

"Їй бридко користуватися загальним туалетом. А для нас такий вчинок – це просто принизливо. Закрити туалет і зробити його персональним. Можливо, там золотий унітаз, як був у Януковича. Іншого пояснення ми знайти не можемо", – повідомили працівники департаменту.

Ображені працівники написали своєму керівництву оголошення, в якому просять не принижувати їх.

"До вашого прибуття ми … користувалися оцим занедбаним туалетом і не відчували такого приниження, яке ми відчуваємо зараз. Туалет загальний, тому необхідна клямка зсередини, яку ви зірвали. Туалет обслуговує на поверсі близько 60 працюючих, тому необхідно відкрити другу кабінку, яку ви віджали", – такого змісту оголошення висіло на дверях закритої для загального користування вбиральні.

Чиновниця Житомирської ОДА «віджала» туалет у колегЧиновниця Житомирської ОДА «віджала» туалет у колегЧиновниця Житомирської ОДА «віджала» туалет у колег

Станом на ранок 29 листопада оголошення з дверей зірвали, клямку на сусідню кабінку поставили, але "кабінка шефині" досі під замком.

Аби розібратися в ситуації, Житомир.Life вирішив поспілкуватися з директором департаменту регіонального розвитку Інною Хоменко, на яку посипалися звинувачення. Однак, після 20-ти хвилинного очікування біля кабінету, а також дзвінків телефоном, на зв’язок чиновниця так і не вийшла.

Про туалетний скандал в Житомирській ОДА зі ЗМІ дізналися й депутати обласної ради: кажуть, побачене їх вразило.

«Я йшла повз на зустріч з однокласницею, і чому б не зайти та особисто не пересвідчитися в тому, чи дійсно закрили туалет від працівників. Ось, будь ласка, замок, щілина для ключа, і сюди вже не зайдеш. Щойно приходили працівники й скаржилися про те, що це спільний туалет для жінок і чоловіків, і тут немає внутрішнього замку. Люди кажуть, що тепер вимушені перегукуватися при вході, аби дізнатися, чи є хто в туалеті, щоб, вибачте, справити свою потребу і потім піти спокійно помити руки. Це якийсь треш», – поділилася Олена Галагуза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів