Поділитись:

ЦЕ – мегаблог

Вівторок, 03 грудня 2019, 07:40

ЦЕ – мегаблог

Кожного разу, коли приходить моя черга писати блог, думаю, що напишу щось настільки цікаве і глибоке, що аж на вулиці будуть всі озиратися і казати: «Це ж та Валя, що написала той мегаблог». А потім діставатимуть свої телефони і проситимуть зробити зі мною фото. І кожного разу цього не стається.

Ех, я вже з цим змирилася… frown

Тут днями натрапили з братом на відео з концерту де наживо виступали Calvin Harris, Rag’n’Bone Man, Sam Smith та Dua Lipa. (Якщо ви не шарите, хто це, то загугліть і не позортесь, бодай одну композицію цих виконавців ви однозначно будете підспівувати). І так під одну із композиції брат каже: «Певно, якщо ти відомий в Америці, то відомий і у всьому світі». Я задумалася, бо й справді в голові вишикувався ряд американських зірок, яких не те, що люблять, а від яких фанатіють українці.

То що ж виходить: Америка – це та країна, яка задає темпу, стилю, тренду всьому? На неї всі рівняються і чималий відсоток мріють здійснити свою «американську мрію». Це та країна, де якщо вдасться здійснити амбітний план стати актором чи співаком, то можна завжди лишатися багатим, відомим і щасливим. Звичайно ж, весь світ хвилею підхопить цю «моду» на трек чи фільм, і автоматично можна стати зіркою не лише Америки, а й усього світу. Круто ж?

Там, можливо, я б написала мегаблог, де все було б настільки цікаве і глибоке, що на вулиці всі озиралися б і казали: «This is Valya, who wrote that mega blog». І діставали свої айфони, аби зробити зі мною фото. 

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів