Поділитись:

"Переборщили": у Херсоні призовника забрали силою прямо з Нової пошти

Середа, 04 грудня 2019, 01:42
«Переборщили»: у Херсоні призовника забрали силою прямо з Нової пошти

У Мережі оприлюднили відео, на якому співробітники херсонського військового комісаріату силою забрали з собою чоловіка прямо з його робочого місця.

Як видно на оприлюднених кадрах, коли до поштового відділення, де він працював, прийшли військові, призовник намагався зв’язатися з начальником, щоб пояснити ситуацію, пише Nv.ua.

У свою чергу працівники військкомату не стали чекати, поки він вирішить робочі питання, і буквально виволокли його на вулицю, де посадили до свого автомобілю.

Як розповів в.о. заступника начальника Новотроїцького відділення Нацполіціі Євген Басов, працівник пошти раніше двічі отримував відстрочку від призову – спочатку через навчання у виші, а потім після народження дитини. А у зв’язку з тим, що зараз йому 26 років, співробітники військкомату вирішили скористатися останньою можливістю забрати чоловіка до армії, поки він не вийшов з призовного віку.

При цьому Басов зазначив, що призовник не відмовлявся спілкуватися з військовими, але попросив їх зачекати, поки він викличе начальника, і той закриє поштове відділення.

«Адже він відповідає за його майно. А офіцери нічого й чути не хотіли: почали хапати його за руки і за комір, залишивши чітко видимі подряпини, і нарешті, витягли на вулицю. Де наляканий призовник голосно заволав: «Люди! Допоможіть!», – розповів поліцейський.

У підсумку потерпілий пройшов судово-медичну експертизу, яка показала наявність тілесних ушкоджень у результаті дій військових.

За даним фактом розпочато кримінальне розслідування.

«Я не міг не запитати у районного військового комісара, чому він і його підлеглі діяли так жорстко. І почув сокрушене визнання: «Переборщили», – додав Басов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів