Поділитись:

Луцькрада розірвала договір з перевізником без валідаторів

Середа, 04 грудня 2019, 11:10

Луцька міська рада розірвала договори на перевезення з ПП "АТП №1". 

Відповідне рішення ухвалили у середу, 4 грудня, під час засідання виконавчого комітету Луцькради. 

Зі слів начальника управління транспорту та зв'язку Володимира Степанова, підприємство не обладнало свій транспорт валідаторами, що не відповідає умовам договору. Таким чином, було оголошено конкурс на проведення перевезень на маршрутах №11, №14 та №19. 

Зазначається, що участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Також наголошується, що перевізник до проведення конкурсу повинен забезпечити на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів та системи відеоспостереження.

Однією з важливих умов участі в конкурсі є те, що перевізник, якого визначать переможцем, зобов'язується укласти з організатором перевезень трьохсторонній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька.

Нагадаємо: з 11 грудня в усіх маршрутках і тролейбусах має бути автоматизована система обліку оплати проїзду. Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад заявив, що відмова перевізників від встановлення валідаторів призведе до розірвання договорів із ними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів