Поділитись:

Лучанин продавав в інтернеті підроблену горілку

Середа, 04 грудня 2019, 12:02

на фото – фальсифікат з Володимира-Волинського 

Співробітники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ДПС у Волинській області встановили, що лучанин здійснював реалізацію
горілчаних виробів, розлитих в тару типу "bag-in-box", через інтернет з використанням логістичних компаній. 

Фальсифікат, що зберігався в одному з гаражних кооперативів міста, вилучили, – інформує ГУ ДПС у Волинській області. 

Одночасно в м. Володимир-Волинський зафіксовано факт реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. Ба більше, підприємливий громадянин реалізовував підакцизну продукції без відповідної ліцензії та державної реєстрації, що суперечить встановленим нормам закону.

У результаті проведених заходів з незаконного обігу вилучено близько 500 літрів фальсифікованих горілчаних виробів та майже 300 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. На правопорушників складено протоколи за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) та 172 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

Відповідальність за вказані правопорушення тягне за собою накладення штрафів з конфіскацією алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв, розлитих в тару типу "bag-in-box" заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

Отож, якщо ви маєте інформацію щодо сумнівної якості  підакцизних товарів, автентичності марок акцизного податку на них, просимо зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області).

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів