Поділитись:

Волинський нардеп поштовхався зі "шваллю"

Середа, 15 червня 2016, 15:35
Волинський нардеп поштовхався зі «шваллю»

Народний депутат від Волині Ігор Гузь взяв участь у штовханині з депутатами з "Опозиційного блоку" і назвав іх "падонками" та "шваллю".

Як повідомляє Волинське агентство розслідувань, інцидент стався 15 червня. Депутат Дмитро Колєсніков зачитував заяву з критикою міського голови Львова Андрія Садового.

До Колєснікова підійшов Володимир Парасюк і закрив рукою мікрофон. Почалася штовханина, до якої приєднався і Ігор Гузь.

Після короткого конфлікту депутатів розборонили, а спікер парламенту Андрій Парубій закликав "опоблоківців" не провокувати колег подібними заявами та працювати конструктивно.

Згодом Ігор Гузь виголосив емоційну промову, в якій закликав Президента України і правоохоронні органи нарешті справедливо "розібратися" із винуватцями смертей на Майдані та війна на Донбасі.

"Пройшло два роки після Майдану. А ці ігри з тими падонками, які вбили сотні людей, тривають. Ми дограємося. Оця шваль піднімає голову і диктує умови. Пане Президенте, ви з ними граєтесь, ви їх прикриваєте, ви їх по тюрмах не посаджали. Ця шваль відкриває рота і каже, кого ми мали звільняти, а кого не мали звільняти. Тому я звертаюся до генерального прокурора Луценка, до керівника СБУ, до керівника МВС, до керівника НАБУ, аби терміново почати розбиратися з оцими падонками. Два роки минуло, а ніяких наслідків для них немає. Подивіться на Вілкула, на Шуфрича – вони сьогодні, "підстьогані" Путіним, відкривають свого рота, починають диктувати умови", - обурився Гузь.

Зі слів Ігоря Гузя, якщо правоохоронна система не зробить того, що вимагає народ, то ситуація вийде з-під контролю.

"Тому я прошу, аби Президент і всі присутні зверталися до правоохоронних органів і не гралися з регіоналами, а садили їх по тюрмах. Або буде пізно, і вони, нагромадивши ресурси, маючи канали: фірташі, льовочкіни, ахметови - будуть все робити, аби повернутися до влади. Тому я вважаю, що ми всі не маємо допустити цього реваншу", - заявив Гузь.

Надрукувати
мітки:
коментарів