Поділитись:

Google назвала найпопулярніші GIF-картинки 2019 року

Четвер, 05 грудня 2019, 01:12

Компанія Google опублікувала список GIF-картинок, які користувалися найбільшим попитом серед інтернет-аудиторії. З їх допомогою користувачі передавали співрозмовнику свої думки в ті моменти, коли слів було недостатньо.

Про це повідомляє Техно 24.

На першій сходинці рейтингу найпопулярніших "гіфок" виявився знаменитий інопланетянин з діснеївського мультфільму "Ліло та Стіч". Маленький прибулець став символом вираження прикрості, стурбованості і невдоволення під час онлайн-спілкування.

На другому місці опинилася анімація за участю популярного коміка Джима Керрі. Точніше продемонструвати повне розчарування і засмученість ситуацією, яка склалася, мабуть, не вийде.

Замикає трійку лідерів все той же Стіч – тільки тепер він стоїть під проливним дощем і символізує малоприємні почуття самотності і безвиході.

Не оминув стороною список номінантів й інших популярних персонажів кіно і мультфільмів. З їх допомогою користувачі висловлювали найширшу гаму емоцій – від байдужості і сарказму до нестримного сміху і збентеження.

 

Google розділила всі найпопулярніші в 2019 році "гіфки" на кілька категорій: по частоті використання в усьому світі, популярні у жителів США, а також анімації, приурочені до різних свят.

Ознайомитися з іншими номінантами можна за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів