Поділитись:

Курган & AGREGAT: як відомі "силяни" "розкачали" Луцьк (фото, відео)

П'ятниця, 06 грудня 2019, 14:15
Курган & AGREGAT: як відомі

Декілька днів тому у Луцьку, а саме в неділю, 1 грудня, в арт-кафе "Стоп-Кадр" виступили "андреграундові" репери Курган & AGREGAT.

Журналісту ІА "Конкурент" пощастило відвідати феєричне дійство та вживу поспостерігати за тим, як "качають" молоді зірки українського хіп-хопу. 

Учасники гурту Євгену Володченко, Рамілю та Амілю Насірову в колаборації з DJ «Культиватор» змогли влаштувати трушну сільську дисткотеку, виконавши чимало вже легендарних (в певних колах, звісно) хітів. Окрім цього, виконавці активно спілкувалися з публікою, розповідаючи смішні історії та підколюючи своїх фанатів. 

Окрім цього, під час концерту усі охочі могли придбати оригінальний "мерч" від музикантів та відзначитися знімком у "сєльській" фотозоні, яку підготували організатори концерту. 

Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі Курган & AGREGAT: як відомі

Автор фото: Катерина Сава.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів