Поділитись:

Волинська поліція запрошує на роботу

Четвер, 16 червня 2016, 21:01
Волинська поліція запрошує на роботу

Управління поліції охорони у Волинській області було створено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 834.

Його співробітники забезпечують безпеку й порядок, боротьбу зі злочинністю на місцевому рівні шляхом охорони об'єктів, майна державної та інших форм власності, охорони фізичних осіб, запобігання та припинення правопорушень у місцях несення служби, – інформує управління поліції охорони.

У зв'язку із збільшенням кількості охоронюваних об'єктів Управління поліції охорони запрошує на роботу чоловіків на наступні посади:

- поліцейський;

- охоронники 1-6 розрядів;

- електромонтери охоронно-пожежної сигналізації;

- автослюсар-водій.

Вимоги до кандидатів:

- вік від 18 років;

- повна загальна середня освіта;

- придатність за станом здоров'я;

- при собі потрібно мати паспорт, документ про освіту, трудову книжку (за наявності) та військовий квиток (за наявності), служба в Збройних Силах не обов'язкова.

Майбутнім працівникам гарантують:

- повний соціальний пакет (оплачувані відпустка та лікарняні, учбова відпустка, матеріальна допомога для оздоровлення в період відпустки тощо);

- молодих та перспективних людей, котрі побажають служити в підрозділах поліції охорони, відбиратимуть на службу в поліції з можливістю направлення їх для вступу на безплатне навчання до вищих навчальних закладів системи Національної поліції.

Інформацію можна отримати за номерами телефонів: (0332)728745 (Пн.- Пт. 09.00-18.00 год), або безпосередньо звернутися за адресою: м.Луцьк,вул. Богдана Хмельницького,37.

Надрукувати
мітки:
коментарів