Поділитись:

Зв’язали жінок і виламали сейф: на Волині для грузина-нападника хочуть суворішого покарання

Понеділок, 09 грудня 2019, 12:45

фото ілюстративне 

Прокуратура Волинської області оскаржить вирок Нововолинського міського суду, яким 26-річному громадянину Грузії призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

Над ранок 23 березня 2017 року молодик зі ще двома особами, матеріали щодо яких виділені в окреме провадження, прихопивши з собою усе необхідне для вчинення злочину, розбили вікно у будинку в селі Морозовичі Іваничівського району, проникли у помешкання й напали на двох жінок, які там перебували. Побивши й зв’язавши їх скотчем, нападники виламали зі стіни сейф, заволоділи грішми й ювелірними виробами на суму майже 1,5 млн грн. та втекли.

Наприкінці квітня 2017 року молодика затримали правоохоронці на Харківщині, вилучивши у нього при цьому пістолет Макарова з набоями. Відтоді він перебуває під вартою.

Оскаржуючи вирок суду першої інстанції, прокурори наполягатимуть на призначенні йому покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Один зі спільників нападника перебуває в розшуку, особу іншого встановлюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів