Поділитись:

На ДП "Волиньвугілля" – новий директор

Четвер, 16 червня 2016, 13:05
На ДП «Волиньвугілля» – новий директор

На ДП "Волиньвугілля" сьогодні, 16 червня, представили нового керівника держпідприємства. Ним став Микола Пиріг.

За участі представників влади Нововолинська, працівників ДП "Волиньвугілля", голів профспілок шахт відбулося представлення нового керівника держпідприємства, – пише БУГ.

Радник міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика Віктор Шайтан, який свого часу жив і працював у Нововолинську, зачитав наказ міністерства від 13-го червня про те, що Микола Пиріг зобов'язується виконувати обов'язки гендиректора на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку.

Радник міністра подякував попередньому "генералу" Валерію Хмельницькому та зазначив, шо у Києві прислухалися до прохання шахтарів, котрі просили поставити генерального, який буде працювати.

"На сьогоднішній день найважливішою є дисципліна, потрібно спільно шукати шляхи вирішення проблем. Без дисципліни не буває нічого. Якщо ми не будемо підвищувати виробництво, реалізовувати вугілля, то гошей не буде зовсім", – відзначив Шайтан.

Микола Іванович Пиріг, попередньо головний інженер ДВАТ "Шахта "Надія", уродженець Львівської області, розповів свою біогафію гірникам.

Профспілки на зустрічі справедливо ставили питання про плани генерльного директора щодо розвитку вугільної галузі.

"Я сюди прийшов, щоб закотити рукави і працювати, аби ми не стояли з простягнутою рукою", – сказав новопризначений генеральний директор.

Мета одна – підняти виробництво та стабілізувати його. Віктор Шайтан закликав гірників організуватися, адже не можна досягати результату тільки страйками.

Таку позицію займає і керівник державного підприємства. Шахтарі повинні усвідомити: підвищення зарплати гарантує лише зростання вуглевидобутку.

Надрукувати
мітки:
коментарів