Поділитись:

"Нова пошта" знизила тарифи на міжнародну доставку

Четвер, 16 червня 2016, 14:38

З 9 червня в компанії "Нова пошта" діють оновлені умови надання послуг міжнародної доставки.

Відтепер компанія доставлятиме за кордон значно дешевше і швидше, – повідомляє прес-служба компанії.

За новими умовами вже працює послуга доставки до країн Європи. Тепер усі клієнти "Нова пошта" можуть замовити автомобільну доставку посилок, документів і вантажів вагою від 0,5 кг до 2500 кг за оптимальними для ринку тарифами.

"Скажімо, якщо раніше доставити посилку вагою 1 кг до Великобританії можна було лише терміново і за більш ніж 1000 грн, то зараз таке відправлення "Нова пошта" доставить у звичайному режимі за ціною близько 400 грн. Дешевшою стала міжнародна доставка і для бізнес-клієнтів "Нова пошта". Наприклад, доправити вантаж вагою 20 кг до Німеччини чи Франції тепер коштує трохи більше 1100 грн", – йдеться у повідомленні.

Крім того, в середньому на 20% знизилися і тарифи на експрес-доставку авіатранспортом термінових міжнародних відправлень в 200 країн світу.

"Наразі послугою можуть скористатися фізичні та юридичні особи у Києві, вже до кінця року планується розповсюдити її по всій Україні", – повідомляють в компанії.

Рішення про перегляд тарифів було прийнято на основі аналізу попиту на послугу міжнародної доставки та відгуки клієнтів. Зниження тарифів стало можливим завдяки оптимізації логістичних процесів та співпраці з партнерами.

У планах "Нової пошти" найближчим часом презентувати вигідні тарифи на міжнародну доставку відправлень для бізнесу та особистих цілей у США, Китай і у зворотному напрямку.

Надрукувати
мітки:
коментарів