Поділитись:

Через ревнощі: на Київщині чоловік бризнув дружині в лице кислотою

Середа, 11 грудня 2019, 04:46
Через ревнощі: на Київщині чоловік бризнув дружині в лице кислотою

Фото ілюстративне

У Київській області 52-річний чоловік облив дружину кислотою через ревнощі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Слідчий Васильківського відділу поліції скерував до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом відносно 52-річного чоловіка за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості своїй дружині.

Інцидент стався 13 жовтня в селищі Глеваха. Між подружжям виникла суперечка через ревнощі. Під час конфлікту чоловік взяв пляшечку з кислотою та декілька разів плеснув з неї в обличчя дружині, після чого пішов з дому. 

Про цей інцидент поліцію та лікарів повідомила донька. 

48-річну жінку з опіками госпіталізували до лікарні, а чоловіка знайшли та затримали.

Правоохоронці призначили ряд експертиз. Згідно з висновком експерта, потерпіла отримала хімічні опіки І-ІІ ступеня обличчя, очей та тулуба. 

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років чи виправні роботи на строк до двох років.

Через ревнощі: на Київщині чоловік бризнув дружині в лице кислотоюЧерез ревнощі: на Київщині чоловік бризнув дружині в лице кислотоюЧерез ревнощі: на Київщині чоловік бризнув дружині в лице кислотою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024