Поділитись:

Патрульний "під кайфом" ганявся за п'яним водієм і розбив службовий автомобіль

Середа, 11 грудня 2019, 02:53
Патрульний

У Чернівцях відсторонили від роботи співробітника патрульної поліції, який перебував на патрулюванні під дією амфетаміну.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Чернівецької області, у правоохоронця виявили наркотичне сп’яніння 8 грудня після дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП сталася у результаті переслідування патрульним нетверезого водія автомобіля Subaru Tribeca, який втікаючи від поліції, зніс огорожу поблизу житлового будинку.

Так, у неділю о 5:40 співробітники поліції переслідували автомобіль Subaru, водій якого порушив Правила дорожнього руху. За інформацією поліції, правоохоронці подали порушнику вимогу про зупинку, на яку водій не реагував, а тільки збільшив швидкість.

«Під час переслідування водій Subaru Tribeca не впорався з керуванням та здійснив наїзд на огорожу», – додали у прес-службі.

Під час спілкування з затриманим правопорушником правоохоронці помітили, що в нього присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. На водія склали адміністративні матеріали.

Разом з тим, у пресслужбі зауважили, що під час переслідування порушника службове авто поліцейських теж потрапило в дорожньо-транспортну пригоду. «Через ожеледицю водій не зміг вчасно загальмувати, внаслідок чого допустив зіткнення», – зауважили в прес-службі.

Пізніше з’ясувалося, що за кермом службового авто поліції Mitsubishi Outlander перебував правоохоронець під дією амфетаміну.

«Інспектори моніторингу, які прибули на місце події, вирішили перевірити учасників ДТП на стан наркотичного сп'яніння, оскільки виявили такі ознаки. Водія службового автомобіля Mitsubishi Outlander направили в Чернівецький обласний наркодиспансер, де він пройшов огляд на стан сп'яніння. Результат – позитивний. Наразі поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків та проводиться службове розслідування, за результатами якого до порушника буде застосовано найсуворіший вид дисциплінарного стягнення», – зазначили в прес-службі.

Окрім того, в поліції додали, що, за словами патрульного, він вживав наркотичні речовини у вихідний день напередодні служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024