Поділитись:

Бо не принесла шашлик: на Львівщині сільський голова розбив голову офіціантці

Субота, 14 грудня 2019, 04:26
Бо не принесла шашлик: на Львівщині сільський голова розбив голову офіціантці

Сільський голова села Миколаїв, що поблизу Львова, Іван Савчак жбурнув скляним графином у голову офіціантці. Про цей інцидент у спільноті Варта 1 у Facebook 13 грудня повідомила потерпіла офіціантка Ярина Кокор, пише ZAXID.NET.

За її словами, 10 грудня, близько 11:00 ранку, у кафе «Чебуречна» на вулиці Б. Хмельницького у Львові увійшов клієнт. Він замовив коньяк, а потім ще хотів замовити шашлик. Коли чоловік почув, що шашлик закінчився – неабияк розлютився.

«Я сказала, що немає шашлика і повернулася наливати пиво. Коли наливала пиво, то відчула різкий біль в голові. Почула, що щось розбилося. Він кинув мені в голову графином», – розповіла офіціантка Ярина.

Після цього офіціантка одразу викликала поліцію. Ярина Кокор розповіла, що клієнт продовжував поводитись агресивно навіть після приїзду поліції.

«Він кричав до поліцейських і до мене, запитував, чи ми знаємо, хто він такий? Поліція його забрала до відділку, а я поїхала до лікарні знімати побої. Згодом до мене в лікарню приїхали правоохоронці, вони вже встановили особу нападника і сказали писати заяву на Івана Васильовича Савчака», – розповіла дівчина у коментарі виданню.

Ярина Кокор також опублікувала фото заяви, яку вона написала у Личаківському відділку поліції. У заяві вона стверджує, що графин у неї кинув Іван Васильович Савчак 1968 року народження.

51-річний Іван Савчак є сільським головою села Миколаїв Пустомитівського району із 2015 року. Спитати Івана Савчака про причини такої поведінки не вдалось. Бухгалтерка сільської ради Миколаєва, яка відмовилась представитись, повідомила, що Івана Савчака на роботі немає, оскільки він із 2 грудня у відпустці.

Тим часом потерпіла Ярина Кокор проходить судово-медичну експертизу. Попередньо медики, які приїздили на місце інциденту встановили жінці діагноз – забій м’яких тканин кореневої частини голови зліва.

У пресслужбі Національної поліції Львівщини підтвердили, що такий інцидент був. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за стеттею 125 ККУ, йдеться про умисне легке тілесне ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
25 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
18 березня 2024
14 березня 2024
11 березня 2024
04 березня 2024