Поділитись:

Лучан запрошують на сімейний екофестиваль «ПереХресток»

Субота, 14 грудня 2019, 09:41

У місті Луцьку 14 та 15 грудня відбудеться сімейний екофестиваль «ПереХресток». Організатори запрошують усіх охочих на фест у КРЦ «Адреналін Сіті», вул. Карбишева, 1.

У суботу, 14 грудня з 11 до 16 години лучани можуть принести речі для обміну на внутрішню валюту «екоіни» або віддати на благодійність. Того ж дня охочі могтимуть виготовити екокилим із трикотажу чи ялинки та зірки з паперової соломки, пошити мишенят, іграшки з фетру, розписати скляні кулі та новорічні еко-іграшки, – повідомили організатори.

На ярмарку волиняни могтимуть придбати натуральні солодощі кількох виробників, новорічні прикраси та сувеніри, вироби з полімерної глини та гальванопластику. А також цікаві сувеніри казки з Луцька.

У неділю, 15 грудня, учасники отримають «екоіни» за принесені ними речі та зможуть обрати за них речі,  принесені іншими людьми. Також зробити власноруч свічку з воску, помалювати на воді Ебру, намалювати зимовий пейзаж у техніці арткава, зваляти ангела з вовни, розписати імбирне печиво, зробити новорічного сніговика, виготовити цукерки без цукру, зробити новорічне оленятко та екоприкрасу з шишок.

Також організатори повідомили, що протягом двох днів буде можливість намалювати аквагрим.

До того ж «Адреналін Сіті» надає першій сотні учасників фестивалю на вибір – безкоштовний квиток у Музей Корсаків, знижку у 50 % в Робологікум чи знижку у 50 % на другий квиток в кіно.

Окрім цього, 15 грудня на фестивалі аби допомогти мамам – із дітьми проводитимуть час професійні няні.

Серед учасників заходу відбудеться розіграш цінних призів: сертифікати на послуги та продукцію закладів міста.

«Приєднуйтеся до «ПереХрестка!»,– закликали організатори.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024