Поділитись:

У Луцьку майстер ЖКП №3 викинув каналізаційні відходи на території будинку (фото)

Субота, 14 грудня 2019, 13:00

Під час чергування по території інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено та зафіксовано факт самовільного викачування на прибудинкову територію каналізаційних відходів майстром ЖКП №3 Матвійчук О.В.

Про це повідомили на Facebook-сторінці муніципальної варти.

Згідно пояснень майстра, в будинку по проспекті Президента Грушевського, 33 , у підвальному приміщення прорвало каналізаційну трубу і ця особа нічого кращого не придумала як здійснити викидання каналізаційних відходів на територію загального користування.

«Прикро, що через таку халатність понад сотня людей, що там проживають, повинні ходити через викачані нечистоти», – написали муніципали.

Окрім того, ця територія відноситься до ЖКП №3, керівнику якого видано припис на прибирання твердого покриття впродовж дня та вжиття заходів до майстра свого підприємства.

«На майстра було складено протокол за порушення ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька. Штраф за вказане порушення, як на посадову особу - від 850 до 1700 грн»,  – повідомили у департаменті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів