Поділитись:

Волинян запрошують на військово-патріотичний табір

П'ятниця, 17 червня 2016, 09:37
Волинян запрошують на військово-патріотичний табір

Волинян запрошують на молодіжне таборування "Берестечко-2016", що проходитиме 1-4 липня у селі Пляшева Рівненської області.

Організатори запрошують молодих та активних на непересічну подію літа – молодіжне таборування на березі річки Пляшівка, що знаходиться на території історико-меморіального заповідника "Поле Берестецької битви", – повідомляють організатори.

"Відчуйте себе учасником бойового козацького табору, який вийшов у похід! Долучіться до історичного заходу за участю українських козацьких товариств, польських історичних братств, молодіжних організацій України та кримсько-татарської молоді", - закликають організатори на офіційних сторінках події.

У програмі:

- екскурсії полем битви, квести, спортивні змагання;

- вечір кримсько-татарської культури (кухня, звичаї, співи, національний одяг);

- реконструкція українських Купальські вечорниць та життя малої козацької січі;

- лекції та гутірки від істориків, молодіжних лідерів, етнознавців.

Коли: 1-4 липня 2016 року.

Де: село Пляшева (Радивілівський район, Рівненська область), Національний

історико-меморіальний заповідник "Поле Берестецької битви"

Як долучитися: заповнити аплікаційну форму та чекати підтвердження про участь у заході: http://goo.gl/forms/fn8XMlW2SWVBQTBp2

Контактна особа – Роман Вітюк, +380990055312

Подія у соцмережі: https://www.facebook.com/events/955207107929007/

Важливо: учасникам на період заходу має бути 18 років, організатори покривають проїзд та харчування, намет та особистий виряд – власний внесок учасників, централізований довіз учасників буде здійснюватися автобусами із міста Львів, Ковель та Луцьк 31 червня.

Організатори: ВМГО "Українська Народна Молодь" та Козацьке Стрілецьке Братство Волині за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Партнери таборування: Громадська ініціатива Крим СОС, громадська організація Хайтарма, Волинська крайова організація ВТ "Просвіта" імені Тараса Шевченка, Школа медіа-патріотів, ГО "Фундація регіональних ініціатив", СГО "Молодіжна Платформа", Молодіжна Платформа Волині, ВМГО "Батьківщина Молода", ВОГО "Волинська січ".

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
14:14
13 квітня 2024