Поділитись:

Порошенко дав 19 мільйонів гривень на звільнення кіборга Дмитра Марченка

Вівторок, 17 грудня 2019, 14:15
Порошенко дав 19 мільйонів гривень на звільнення кіборга Дмитра Марченка

Петро та Марина Порошенки долучилися до благодійної акції, оголошеної громадськими активістами на підтримку кіборга, генерала Дмитра Марченка, який за надуманими звинуваченнями перебуває у СІЗО.

Як відомо, суд призначив заставу розміром 20 мільйонів гривень. За три дні понад три тисячі активістів зібрали більше мільйона гривень, решту необхідної суми внесла родина Порошенків, – повідомили на офіційній сторінці "Європейської Солідарності".

Порошенко зазначив, що марафон зі збору коштів розпочали три дні тому, оскільки до того генерал Марченко відмовився виходити під заставу, доки його підлеглі перебували у СІЗО.

"Позиція справжнього офіцера і генерала. І ми прийняли це рішення, коли ми добилися в суді звільнення наших бойових побратимів", – зазначив він. 

Порошенко також повідомив, що обставини так званої справи Марченка добре відомі, і вони свідчать, що в них немає складу злочину, і подякував кожному, хто не залишився осторонь цієї акції і долучився до збору коштів.

"Я не маю жодного сумніву, що найближчим часом ми доведемо, що Марченко невинний, застава повернеться, і кожна копійка буде витрачена в правильному напрямку", – наголосив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 грудня 2023
16 жовтня 2022
13 липня 2022
31 травня 2022
30 травня 2022
28 травня 2022
25 травня 2022