Поділитись:

Під Радою – сутички: постраждали поліцейські

Вівторок, 17 грудня 2019, 15:10

Усупереч анонсованій організаторами мирній акції, окремі учасники заходів намагалися встановити 17 грудня на проїжджій частині на вулиці Грушевського військовий намет.

Правоохоронці зупинили громадян та почали проводити з ними профілактичну бесіду, але мітингувальники розпочали з поліцейськими штовханину, яка переросла в бійку, – інформує пресслужба поліції Києва. 

За попередніми даними, внаслідок конфліктної ситуації тілесні ушкодження отримали двоє поліцейських. Їх доставили у лікарню для надання медичної допомоги. За підозрою у скоєнні протиправних дій до територіального управління поліції доставили одного активного учасника інциденту. Після з’ясування усіх обставини його діям буде надана правова оцінка.

До слова, під будівлею Верховної Ради відбувається одночасно чотири акції протесту. Мітингують проти ринку землі, за продовження пільгового періоду для "євроблях". Також під стінами Ради присутні противники законопроєкту №0931, який передбачає приведення до європейських стандартів законодавства у сфері протидії дискримінації, і противники змін до Трудового кодексу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів