Поділитись:

Збитків майже 2 тисячі: рибоохорона Волині оштрафувала порушників на 153 гривні

Вівторок, 17 грудня 2019, 23:17
Збитків майже 2 тисячі: рибоохорона Волині оштрафувала порушників на 153 гривні

У період з 9 по 16 грудня 2019 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 10 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Про це інформує пресслужба рибоохорони Волині.

Так, складено три протоколи за порушення правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП), три – за грубі порушення правил рибальства (ч. 4. ст. 85 КУпАП), три – за незаконний збут водних біоресурсів (ч. 1 ст. 88-1 КУпАП). Крім того, оформлено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

«За цей період на порушників накладено 153 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству, склали 1 700 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 74 кг водних біоресурсів. Також вилучено п’ять од. заборонених знарядь лову та ще 2 од. – за актами безхазяйного майна», – повідомив керівник рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Для прикладу, 15 грудня під час рибоохоронного рейду на оз. Чорне Шацького району Волинської області викрито грубе порушення правил рибальства. Близько 18 години виявлено двох порушників, які з дерев’яного човна здійснювали вилов риби забороненими знаряддями – двома сітками. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони громадяни не встигли завдати збитків рибному господарству України.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40 . Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Збитків майже 2 тисячі: рибоохорона Волині оштрафувала порушників на 153 гривніЗбитків майже 2 тисячі: рибоохорона Волині оштрафувала порушників на 153 гривніЗбитків майже 2 тисячі: рибоохорона Волині оштрафувала порушників на 153 гривніЗбитків майже 2 тисячі: рибоохорона Волині оштрафувала порушників на 153 гривні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів