Поділитись:

Маршрути №9 і 9а об’єднають в один маршрут

Середа, 18 грудня 2019, 11:24

У Луцьку об’єднають два маршрути. Мова йде про маршрут №9 та 9а.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцькради 18 грудня.

Так, заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що вивчав ситуацію із транспортом, яка склалася на території міста Луцька.

«У нас курсувало близько 230 об’єктів транспорту, які забезпечували всі маршрути міста Луцька. Зараз, коли почали переходити на валідацію, ми побачили, що наявність транспорту міста має забезпечуватися трохи більше як 150 об’єктами транспорту, враховуючи і маршрутки і тролейбуси», – зауважив заступник міського голови.

З його слів, це зменшує навантаження і як результат – в години-пік в місті немає проблематики пересування центральними вулицями. Також зменшується аварійність, загазованість, і не їздять напівпорожні маршрутки.

«До того ж ми розуміємо, що зараз створені обласної адміністрацією деякі маршрути, які зовсім діють не в інтересах нашого місцевого перевізника», – додав Григорій Недопад.

Отож вніс пропозицію об’єднати два об’єкти в один.

«А саме об’єкт №9 і 9а з назвою «Вересневе-Теремнівська». Шлях проходження автобусів: Теремнівска-Рівненська-Відродження-Молоді-Соборності- Перемоги-Винниченка-Б.Хмельницького-Глушець-Д.Галицького-Гнідавська-Станіславського-Окружна-Мамурова-Ранкова-Корольова-Полонківська-Мамсурова-Малогвардійська-Полонківська-Корольова». Цим ми забезпечимо сполучення з «Новим ринком». Розуміємо, що в тенденції буде стояти питання про забезпечення транспортом саме такої локації як «Новий ринок», – уточнив заступник міського голови.

На маршрут залучать 15 автобусів і розіб’ють на три об’єкти по 5 автобусів.

Члени виконком підтримали проєкт рішення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів