Поділитись:

П'яний водій, який вчинив у Луцьку смертельну ДТП, отримав 60 діб за ґратами

Середа, 18 грудня 2019, 21:12
П'яний водій, який вчинив у Луцьку смертельну ДТП, отримав  60 діб за ґратами

Водієві, який вчинив смертельну ДТП на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку, апеляційний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів. Прокурори оскаржили ухвалу слідчого судді про міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту в нічний час з 22:00 до 8:00.

Про це ІА "Конкурент" повідомила прессекретар Волинської прокуратури Наталія Мурахевич.

"За принципової позиції прокурорів, які оскаржили ухвалу слідчого судді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту, в апеляційному порядку, бо наполягали на застосуванні до водія запобіжного заходу у виді тримання під вартою, Волинський апеляційний суд скасував ухвалу та обрав водію запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів", – розповіла прессекретар Волинської прокуратури.

Нагадаємо: трагедія трапилася 6 грудня. Автомобіль "BMW 528" насмерть збив 46-річна жительку Луцького району.Зловмисник з місця пригоди втік. Патрульні поліцейські зупинили його за містом на автодорозі поблизу села Піддубці Луцького району. 

У салоні перебувало троє чоловіків з ознаками сильного алкогольного сп’янінняяких негайно затримали. Водієві Олександру Протасюку слідчі оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів