Поділитись:

У США мером міста став 7-місячний хлопчик

Четвер, 19 грудня 2019, 01:14
У США мером міста став 7-місячний хлопчик

Мером міста Уайтхолл в американському штаті Техас став семимісячний Вільям Чарльз МакМілліан – тепер він наймолодший мер країни. 

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на Indian Express.

Хлопчик прийшов на церемонію інавгурації в супроводі своїх прийомних батьків. Він був одягнений в чорний смокінг. Сам захід відбувався у міському громадському центрі, і на ньому були присутні близько 150 осіб.

Голова міської ради сусіднього міста Новасота Джош Фульц, який був присутній на церемонії, розповів, що «в повітрі відчувалася любов»: кожен хотів обійняти малюка, прогулятися з ним.

«Зараз у нашої країни складний час, і мер Чарлі допоможе повернути суспільству мир і доброту», – сказав Фульц.

Мер Чарлі обрав своїм девізом фразу «Зробимо Америку знову доброю» і приніс присягу (і те, і інше він зробив з допомогою батьків), у якій урочисто присягнувся сумлінно виконувати обов'язки мера Уайтхолла, бути добрим до кожного на дитячому майданчику, підтримувати в гарному стані все гравійні дороги, приносити печиво пожежникам, зловити самого великого сома, зберігати, захищати та оберігати мешканців Уайтхолла.

Таке призначення стало можливим, тому що посада мера Уайтхолла кожен рік виставляється на аукціон, і в цьому році родина Чарлі запропонувала найбільшу суму. Ці гроші спрямують на благодійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024