Поділитись:

Волиняни вибирають "тойоту" і "рено": ТОП-6 автомобілів листопада

Четвер, 19 грудня 2019, 20:03

Минулого місяця в Луцьку та Волинській області придбали 60 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $37 тис.

Сума витрат в регіоні становила $2,3 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні була "Toyota", таких зареєстрували 14 на суму $600 тис. Також попитом користувалися "Renault" і "Kia", – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед авто B-класу волиняни найчастіше купували "Renault Sandero". Найпопулярніша модель у C-класі – "Fiat Tipo". "Skoda Octavia" найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу був "Lexus ES". У F-класі бестселером став "Mercedes S-Class".

Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер "Toyota Land-Cruiser Prado", який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,5 тис. нових автомобілів на суму $270 млн. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20 %. Серед цих авто були й
"люксові" авто. Так, українці придбали два "Mercedes S-Class Maybach" по $240 тис, два "Bentley Bentayga" по $300 тис і три "Rolls Royce Cullinan" по $450 тис.

Нагадаємо: у жовтні в Луцьку та Волинській області придбали 80 нових автомобілів, серед яких був і "Rolls-Royce Cullinan" вартістю майже $500 тис. Тоді сума витрат у регіоні становила $3 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів