Поділитись:

В роздягальні елітного спортклубу Порошенка стежили за відвідувачами (фото)

Субота, 21 грудня 2019, 16:34
В роздягальні елітного спортклубу Порошенка стежили за відвідувачами (фото)

Під час обушків у спортивному клубі “5 елемент", кінцевими бенефіціарами якого є експрезидент Петро Порошенко та його соратник Ігор Кононенко, виявили спецзасоби негласного отримання інформації.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За результатами санкціонованих обшуків у спортивному клубі “5 елемент” виявили лінзи відеокамер, вмонтовані в елементи вентиляції та сигналізації, що знаходились в роздягальнях спортклубу.

  В роздягальні елітного спортклубу Порошенка стежили за відвідувачами (фото)

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом виявлення предметів, що мають ознаки спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, які на час вилучення можливо перебували в робочому стані. 

Під час детального огляду елементів вентиляції та сигналізації встановлено, що до них вмонтовані лінзи відеокамер та під’єднані до мережевого кабелю. 

Досудове розслідування розпочате за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 359 Кримінального кодексу України – незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації.

Нагадаємо: санкціоновані обшуки у спортивному клубі “5 елемент” відбулися 20 грудня за оперативного супроводу працівників Служби безпеки України в рамках досудового розслідування двох кримінальних проваджень, учасником яких є експрезидент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватний детектив у Луцьку незаконно стежив за людьми

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 лютого 2024
05 лютого 2024
01 грудня 2023
16 грудня 2022
16 жовтня 2022
13 липня 2022
31 травня 2022
30 травня 2022
28 травня 2022