Поділитись:

Ще раз про дівчат, які «домахалися» до дерев’яної блискучої ялинки

Вівторок, 24 грудня 2019, 07:40

Днями з вікна офіса бачила, як встановлювали кулю-інсталяцію на Театральному майдані. Наче ж і в минулі роки її встановлювали, але от тільки чогось цього разу я по-особливому чекала, коли ж її засвітять. Засвітили! Гарно!

А разом з кулею засвітили і ялинки, і інші новорічні штуковини, біля яких кучкуються люди, аби зробити фото. Хоч немає снігу, але від цього хоч трошки настрій піднімається.

Однак обурює шок-контент, де дівчата… (увага!) пошкодили інсталяцію. Не в себе вдома, а просто в центрі міста. Йшли собі такі леді, і «домахалися» до дерев’яної блискучої ялинки. Я не жартую. Хочеться просто в рупор кричати: «Що не так? Для чого це робити? ДЛЯ ЧОГО?».

У цьому тішить тільки одне – їх зняла камера відеоспостереження. Звичайно, там не надто видно обличчя, однак вони (гадаю і їхні знайомі та рідні) впізнали себе та бодай трохи присоромилися. А разом з цим інші «недалекоглядні» подумали, що не хочуть такої слави та не будуть псувати декорації.

Це я до чого? А до того, що все таки Луцьк чепуриться, намагається створити свято на своїх вулицях, аби потішити як містян, так і гостей, прагне вдосконалюватися, або хоча б перед Новим роком стати яскравішим та блискучішим. І комусь це подобається, хтось чекає цього часу, аби банально зробити фото на фоні вкритої гірляндами ялинки. Однак в силу безнаказаності та безвідповідальності є й такі, хто егоїстично все псує. Агов, люди, озерніться, вас знімає прихована камера!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів