Поділитись:

Працівнику луцького СІЗО, який торгував наркотиками, обрали покарання

Четвер, 26 грудня 2019, 12:15
Працівнику луцького СІЗО, який торгував наркотиками, обрали покарання

Молодший інспектор другої категорії відділу режиму і охорони державної установи "Луцький слідчий ізолятор" "попався" на незаконному придбанні наркотиків з метою подальшого збуду. 

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. 

Він, 30 вересня 2019 року, близько 8:20, зустрівся з невідомою слідству жінкою біля адміністративної будівлі Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області, та придбав у неї наркотичні засоби у вигляді десяти таблеток овальної форми білого кольору (суму коштів, яку він заплатив за наркотики, слідство не встановило). 

В період часу з 8:20 до 9:30 зберігав таблетки у маленькій кишені своїх джинсів з метою подальшого збуту, проте наркотики були виявлені службовими особами СІЗО. Експерти встановили, що у таблетках містилася наркотична речовина бупренорфін (напівсинтетичний аналог героїну, який у деяикх країнах використовується у заміщувальний терапії при лікуванні опійних наркозалежних, – ред.). 

21 листопада 2019 року між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. Відповідно до неї, суд встановив чоловіку покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, звільнивши його від відбування покарання, якщо він упродовж 1-го року не скоїть нового злочину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів