Поділитись:

Антимонопольники насварили lifecell і попросили "не домальовувати" якість

Четвер, 26 грудня 2019, 13:34

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав обов'язкові для виконання рекомендації мобільному оператору lifecell у тридцятиденний термін припинити позиціонувати свій інтернет як стандарт 4.5G.

Про це пише Укрінформ.

"Рекомендації Антимонопольного комітету, надані ТОВ «Лайфселл»: припинити поширення у рекламі відомостей щодо надання послуг мобільного інтернету четвертого покоління у стандарті 4.5G. Інформування споживачів щодо послуг мобільного Інтернету четвертого покоління здійснювати у спосіб, що не вводитиме в оману споживачів. Про результати розгляду повідомити АМКУ у тридцятиденний термін", – заявили антимонопольники. 

Антимонопольний комітет підкреслює, що існує стандарт 4G. А придуманий 4.5G – це лише недобросовісна спроба "домалювати якість".

Як повідомлялося, lifecell, український телекомунікаційний оператор, належить Turkcell – турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Станом на кінець третього кварталу 2019 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 6,9 млн користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів