Поділитись:

У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)

П'ятниця, 27 грудня 2019, 09:00
У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)

Біля аеропорту Алмати в Казахстані сталася авіакатастрофа. Там упав літак місцевої авіакомпанії Bek Air.

Про це інформує ТСН. 

Про обставини трагедії повідомили у пресслужбі міжнародного аеропорту Алмати. За її даними, рейс 2100 із Алмати до столиці Казахстану міста Нур-Султан (колишня Астана) відбув за планом о 7:05 ранку 27 грудня за місцевим часом. Однак невдовзі літак зник із радарів диспетчерів.

У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами на борту (фото, відео)

На його борту перебували 95 пасажирів і 5 членів екіпажу. Наразі підтверджено загибель 9 осіб.

Інформація про можливу авіакатастрофу підтвердилася. Борт о 7:22 при зльоті почав втрачати висоту, пробив бетонну загорожу і вдарився у 2-поверхову споруду. Загоряння на місці падіння літака не сталося. За даними рятувальних служб, серед людей у літаку є вцілілі. Триває евакуація постраждалих із місця трагедії. 

Зі слів очевидців, деяких забирають від входу в термінал аеропорту. Фотографування та відеознімання на місці катастрофи невдовзі заборонили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів