Поділитись:

Луцьк – у десятці туристично перспективних міст (відео)

П'ятниця, 27 грудня 2019, 12:02
Луцьк – у десятці туристично перспективних міст (відео)

Луцьк потрапив до десятки українських міст, які мають найкращі перспективи для розвитку туризму 2020 року.

Про це інформує Zruchno.Travel.

Напередодні 2020 року Zruchno.Travel за допомогою експертів визначив десять міст, які протягом минулого року заклали основу для найбільш динамічного розвитку місцевого туризму. Серед них опинився й Луцьк.

Лицарські турніри, шоу кінного театру, співи менестрелів, середньовічні танці – такими атракціями дивував своїх туристів Луцьк, відзначаючи протягом року ювілей з’їзду європейських монархів. Зараз тут активно розвивають бренд міського кликуна.

"Луцьк – невелике за територією та кількістю населення місто, та все ж дуже амбітне. В 2019 році ми вибороли звання другого за комфортністю міста в Україні. Будемо робити все можливе, аби зберегти цей статус, щоб наше місто було комфортним не лише для лучан, а й для його гостей. В наступному році плануємо збільшити кількість іноземних та внутрішніх туристів, розробити нові маршрути “Луцьк +”, здивувати Україну проведенням нових цікавих заходів, а зрештою і поборотись за звання культурної столиці", – розповіла начальник Управління туризму та промоції міста Луцька Катерина Теліпська.

Бюджет туристичної галузі Луцька у 2019 році становив 1,5 млн грн. Відвідуваність: 250 тис. туристів на рік.

До переліку міст динамічного розвитку туризму потрапили також: Вінниця, Дніпро, Дрогобич, Запоріжжя, Кам’янець-Подільський, Тернопіль, Хмельницький, Чернігів, Чортків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів